Camping Castell Montgri

De familiecamping Castell Montgri bevindt zich in een prachtige natuurlijke omgeving in de buurt van de badplaats L’Estartit. Vanuit Utrecht betekent dit 1400 kilometer rijden, maar een uitstekend alternatief is vliegen naar Barcelona of het nabijer gelegen Girona.

Faciliteiten
Vlak aan zee, aan de voet van de heuvels, ligt dit kampeerterrein dat beschikt over alle denkbare faciliteiten. Zo is er een subtropisch zwemparadijs dat uit maar liefst drie zwembaden bestaat, een grote ligweide, een voetbalveld, een tennisbaan, minigolf, een spellenhal en een cybercafe. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u bij de campingsupermarkt, de sigarenboer en de banketbakker terecht.

Wilt u het strand bezoeken, maar dan gebruik van de gratis shuttle-service naar L’Estartit. Wilt u dagtochtjes naar andere bezienswaardigheden aan de Costa Brava organiseren, dan helpt het receptiepersoneel u graag.

Accommodatie
Waarom zou u uw tent, vouwwagen of caravan helemaal meeslepen naar Camping Castell Montgri? Natuurlijk bent u hier als kampeerder van harte welkom, maar het is goed om te weten dat er een aantrekkelijk alternatief bestaat: de comfortabele stacaravans en bungalowtenten. Een greep uit de gemakken waarmee deze zijn uitgerust:

  • Koelkast
  • Keukengerei
  • Gaskookplaat
  • Eigen badkamer
  • Tuintafel en tuinstoelen

Bekijk de prijzen
De prijzen van deze bungalowtenten en stacaravans zijn opvallend gunstig; ook in het hoogseizoen. Benieuwd naar de beschikbaarheid en de tarieven? Check het op deze pagina.