Camping El Delfín Verde

Vakantiegangers die meerdere campings aan de Costa Brava hebben bezocht, zijn het erover eens: Camping El Delfín Verde behoort tot de absolute top. De schaduwrijke kampeerplaatsen, de spiksplinternieuwe voorzieningen en de gezellige sfeer op dit vakantiepark dragen hier allemaal toe bij.

Accommodatie op Camping El Delfín Verde
Zoals steeds gebruikelijker is op grote campings aan de Costa Brava beschikt ook Camping El Delfín Verde over een ruim aanbod kant-en-klare accommodaties. Dit stelt bezoekers in staat om zonder tent, vouwwagen, caravan of camper naar de Spaanse kust af te reizen, bijvoorbeeld met het vliegtuig.

Op deze camping vindt u bijvoorbeeld stacaravans en bungalows. Met vrijwel alle gemakken die u van thuis gewend bent, staan deze aan de basis van een comfortabele en prettige vakantie. Bekijk hier de prijzen en beschikbaarheid van de bungalowtenten en stacaravans.

Watersport
Een camping die “de groene dolfijn” heet, heeft natuurlijk een innige band met de zee. En dat mag ook wel, want de Middellandse Zee ligt hier bijna op uw drempel. Tot de favoriete activiteiten van bezoekers aan dit park behoren allerlei vormen van watersport. Wissel het zonnebaden af met spartelen in de zee of ga duiken in het natuurpark Montgri bij de Medas-eilanden.

Zien en doen
Overdag en ’s avonds zorgen een animatieteam en een entertainmentprogramma voor voldoende vertier op Camping El Delfín Verde. Sportvelden, live-muziek en een levendige bar houden jong en oud tevreden. En voor wie graag de kust en het achterland verkennen, heeft de Costa Brava ook genoeg bezienswaardigheden te bieden.