Camping Interpals

Op 450 meter van een lang zandstrand en een pittoreske baai ligt Camping Interpals. Dit kleine vakantiepark is een ideale bestemming voor gezinnen met jonge kinderen. Terwijl de ouders quality time met elkaar doorbrengen, zorgt het animatieteam ervoor dat peuters en kleuters zich geen moment hoeven te vervelen.

Faciliteiten
Camping Interpals heeft een bescheiden zwembad met jacuzzi, dat prima geschikt is voor de allerkleinsten. Een avontuurlijk jungle-circuit daagt de jeugd uit contact met de natuur te zoeken. Ook zijn er velden voor voetbal, volleybal en tennis. Het internetcafé zorgt ervoor dat u op de hoogte blijft van het nieuws en dankzij de fietsverhuur kunt u tochtjes langs de lokale bezienswaardigheden maken.

Huur een kant-en-klaar verblijf
Als u graag in uw eigen tent of caravan logeert, kunt u deze natuurlijk meenemen naar de Costa Brava. Maar waarom zou u? Want Camping Interpals beschikt ook over een klein aantal volledig ingerichte huisjes. Hierin geniet u van voorzieningen die u thuis ook gewend bent, en waarmee uw vakantie een gegarandeerd succes wordt:

  • Airconditioning
  • Tuinmeubilair
  • Slaapkamers
  • Parkeerruimte
  • Een eigen badkamer
  • Volledig uitgeruste keuken

Daarnaast staan er bungalowtenten van verschillende touroperators klaar. Met keukenkastjes, aparte slaapkamers, een parketvloer en een terras onder de luifel, stellen deze u in staat om licht bepakt naar de Spaanse kust af te reizen, bijvoorbeeld door het vliegtuig naar Girona te nemen. Wel zo makkelijk, toch?

Check prijzen en beschikbaarheid
De prijzen voor een verblijf op Camping Interpals fluctueren gedurende het jaar. Check de beschikbaarheid en de tarieven voor de verschillende typen accommodaties hier en boek meteen uw vakantie naar de Costa Brava.